SLA MIDDENWEG

SLA MIDDENWEG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Middenweg. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2022 om 20:38 Salades wat minder vol dan normaal, wel net zo lekker
9 jul 2022 om 13:15 Helaas duurde de bestelling heel erg lang, wat gek is gezien ze bij SLA alleen dingen in een bak hoeven te gooien.. heel jammer, want de salade was lekker en de brownie heerlijk. De hummus smaakte goed maar had een muffe geur.
17 jun 2022 om 21:06 90 minuten voor tijd besteld en alsnog 45 min te laat bezorgd.
17 jun 2022 om 20:39 Het bezorgen was prima en mooi op tijd maar de maaltijd zelf viel tegen. Eerder bij Sla gegeten en dat was altijd propvol met verse groenten. Dat mistte ik nu.
17 jun 2022 om 0:02 Het eten werd bijna 2 uur na het plaatsen van de bestelling bezorgd. Was vriendelijk geweest als er een attentie oid bij had gezeten.
8 jun 2022 om 20:17 Te lang wachten. Om 16.30 uur de bestelling geplaatst, aangegeven voor bezorging om 18.00 u. Pas om 19.00 u ontvangen… wat ging hier mis!? Jammer jammer, want het eten hier is lekker.
31 mei 2022 om 22:31 Al mijn aardvruchten in het marokaanse stoofmaaltijd waren keihard, niet gekookt dus, gewoon rauw. Niet te eten, zeer ontevreden
22 mei 2022 om 21:20 Goede kwaliteit, maar erg weinig dit keer
22 mei 2022 om 9:09 Ik weet niet meer hoelaat ik had besteld mr er stond dat t 50mim zou duren. Ik was aangenaam verrast dat t sneller bezorgd werd.
4 mei 2022 om 17:05 The food was not tasty at all. I couldn't eat most of it, very dry and overall not tasty.
15 mrt 2022 om 16:07 de bezorging duurde echt heel lang en de bezorgtijd werd continu aangepast
23 feb 2022 om 22:53 Food was great, delivery 1:45!!