SLA MIDDENWEG

SLA MIDDENWEG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Middenweg. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 21:20 Goede kwaliteit, maar erg weinig dit keer
22 mei 2022 om 9:09 Ik weet niet meer hoelaat ik had besteld mr er stond dat t 50mim zou duren. Ik was aangenaam verrast dat t sneller bezorgd werd.
4 mei 2022 om 17:05 The food was not tasty at all. I couldn't eat most of it, very dry and overall not tasty.
15 mrt 2022 om 16:07 de bezorging duurde echt heel lang en de bezorgtijd werd continu aangepast
23 feb 2022 om 22:53 Food was great, delivery 1:45!!
16 feb 2022 om 9:30 Tipped the courier, because it was raining.
11 feb 2022 om 15:28 The food was great but the delivery could've been a bit faster
3 jan 2022 om 19:44 Rond 11.00 besteld voor 13.00 u. Bezorging pas om 13.50 u. Onacceptabel!!!!
17 dec 2021 om 19:24 Het duurde 2,5 uur voordat het eten er was....
17 dec 2021 om 9:19 I ordered at 17:30 for delivery as soon as possible and only received my order at around 19:00- the time kept changing back and forth... The salad was okay, but the portion was smaller than before and not worth the hefty price.
13 dec 2021 om 7:08 Thuisbezorgd was ruim 30m te laat. Toen ik SLA belde kreeg ik te horen dat het niet aan hen is om achter thuisbezorgd aan te bellen. Een excuus kon er ook niet vanaf! het menu van thuisbezorgd was anders dan op de website. Mistten wat ingrediƫnten
8 dec 2021 om 19:33 In de salade zat kip terwijl vega was besteld