SLA MIDDENWEG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Middenweg. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 12:33 Was erg lekker en fijn dat je ook eens gewone groenten als broccoli en bloemkool kunt bestellen.
15 jan 2023 om 16:26 Heerlijke maaltijd salade,genoten van.
13 jan 2023 om 20:29 Snel, gezond, relatief goedkoop. Compliment ook aan bezorger die erin slaagde op mijn deur te kloppen toen bleek dat bel het niet deed.
13 jan 2023 om 18:05 een van mijn bestellingen was helaas het verkeerde gerecht
30 nov 2022 om 19:35 Dressing was niet bijgeleverd. De stukken biet waren te groot (1/2e biet) en moest ik snijden. Zoete aardappel ontbrak.
20 nov 2022 om 15:40 I have ordered couple of times from SLA and I like it, unfortunately I didn’t enjoy my salad much. it was not freshly prepared I guess the salad was for 1 or 2 days ago. I didn’t want to return it as it would be a waste but very disappointed with it.
3 nov 2022 om 22:41 Heerlijk, gezond, vers, betaalbaar. Ideaal om je eigen salade samen te stellen. Ga zo door, SLA!
1 nov 2022 om 15:22 Super! Ik ben niet zo snel van de salade bestellen, want ik maak het zelf meestal beter, haha! Maar ik was wel verrast eigenlijk. Ik ga zeker vaker bestellen, want ik vond het heel smaakvol en een goede samenstelling!
31 okt 2022 om 14:16 Top!
29 okt 2022 om 7:21 Het eten was heel lekker. Portiegrootte was top!
27 okt 2022 om 21:05 Salade heerlijk als altijd, maar de choco coco ball is niet zo lekker. Verder altijd tevreden!